torstai 11. syyskuuta 2014

Nurkassa välineet

Putket

Innostuin ja haluaisin kirjoittaa jotain blogiin, mutta mikä aihe... Päähän tuli idea ja päätin kirjoittaa aiheesta blogia.

Haluan vain kertoa mitä/mihin käytän vapoita. En tarkoita onko oikein vai väärin. Jokaisilla on makuasiaa.

Nykyään käytän 4 vapaa. Käytän suurin osa Culttia ja Ikonia.

(Nurkassa välineet: vapa)

* Vision Cult 8' #5
- Käytän enemmän pinturia ja pieniä perhoja. Joskus kevyt ministreameriä. Otan sen mukaan jokaiselle reissulle ja vaellukselle. Cult on tosi pieni ja kevyt, joka mahtuu rinkkaan hyvin. Cult on taistellut taimenen, harjuksen ja nieriän kanssa.

* Vision GTfour 10' #8 
- Pienestä isoon streameriä ja putkiperhoja. Meritaimen, järvitaimen, pieni- ja keskikokoinen lohi. Ennen käytin GTfouria paljon, mutta nykyään harvoin. Koska olen hulluna pieniin perhoihin. Heitän GTfourilla vain tarvittaessa.

* Ikon Optima-N 10,6' #3/4
- Keskityn vain larvastukseen ja nymfikalastukseen, sekä ranskalaistekniikkaan. Optima-N on upouusi yhä, mutta silti olen rakastunut siihen heti vaikka heitin sillä vain muutama kertaa. Ikon on uskomattoman tehokas! Se on täydellinen nymfikalastajaa varten. Ikon lisäsi minun vavan suosikkilistaan.

* Guideline Lpxe 12,6' #8/9
- Kalastan järvi-, meritaimenta ja lohta. Putkiperhoja ja streameriä. Kun minulla on fiilis lähteä lohen- tai suurtaimenenkalastukselle, niin otan vavan mukaan matkalle.


Kirjoitan ehkä siimasta ja kelasta jonain päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti